originální autorské šperky
0
Menu
×
Co hledáte?

Restart kvůli koroně

Srdečně Vás všechny zdravím,

po velice dlouhé době se teď snažím o menší (spíš větší) restart eshopu. Dlouho byl v takovém malém umělém spánku. Moje klasická výmluva bylo, že nebyl čas.

Na mou obhajobu, času opravdu není nazbyt. Tři děti, nejmladší syn má ten nejkouzelnější věk a budou mu v létě 2roky. No znáte to, tři děti ( teď i domácí výuka) , domácnost, a moje vášeň…tvoření. Tvořím když to jde, když děti spí, utíkám do dílny a tvořím, dělám to co mě nejvíc baví. Poslední dny mě i múza nenechá spát….takže se máte na co těšit 🙂

Přestože eshop spal, moje šperky už zdobí plno spokojených zákazníků, kteří si je zakoupili na jarmarcích, slavnostech, trzích.

To je prodej, který já osobně miluju. Přímý kontakt a komunikace se zákazníkem, přímý prodej, úsměvy, legrácky a spokojený zákazník, to je to co mě baví.

No, jenže letošní rok je jiný. Covid-19, koronavirus, nám tuhle možnost vzal. Trhy a jarmarky se zatím nechystají, tak se holt nedá nic dělat a oživuji, restartuji, fotím, nahrávám, upravuji a budu se teď poctivě snažit eshop nakrmit svou tvorbou ať si máte z čeho vybrat, potěšit tak sebe a podpořit tak mě….to je zase věc, kterou nám tahle doposud nová situace dala. Dostala jsem víc času na to věnovat se tomu co teď dlouho nešlo. Možná je to i výzva to zas celé nakopnout znovu. Pomůžete? Věřím, že ano.

Doufám, že si teď k sobě najdeme cestu aspoň touto online formou a snad se brzy zas uvidíme, někdy, někde,…na jarmarku, ve stánku s úsměvem a bez roušky.

P.S….všechno zlé, je k něčemu dobré.

Článek z našeho blogu
Ukaž, co děláš!

Tak jo, ukážu... Díky knihám Jak na sítě a Ukaž, co děláš! jsem se rozhodla, to svoje malé podnikání zase někam posunout. Zkusit ......