originální autorské šperky
0
Menu
×
Co hledáte?

Ukaž, co děláš!

Tak jo, ukážu…

Díky knihám Jak na sítě a Ukaž, co děláš! jsem se rozhodla, to svoje malé podnikání zase někam posunout. Zkusit něco nového, naučit se a hlavně, ukázat Vám co vlastně práce s polymerem obnáší.

Během první kapitoly se mi v hlavě zrodil nápad na vlastní kanál na YouTube. Kanál kam budu pravidelně nahrávat ukázky s mou prací. Ne kurzy, ne tutoriály, ale jen krátká videa o tom, jak se to vlastně dělá. Jak si ze základních barev míchám jiné odstíny, jak se hmota skládá, řeže, redukuje a jak vznikají vzory/cany (slovo, které budu používat často), které potom dál používám k výrobě náušnic, puzet, korálí a hlavně jimi zdobím tolik oblíbené lžičky.

Možná tím i zodpovím na otázky typu:

“A to někde kupujete, ty vzory?”

“To, je na tom namalované?”

“To děláte sama?”

Jojo, všechno já, všechno sama, všechno z polymerové hmoty, v mojí pidi dílně.

Sepsala jsem si všechny možné i nemožné nápady na vzory, které byste si přáli a ptáte se po nich. Vzory, o kterých vím, že oblíbené jsou a líbí se mně. No a je tam vyloženě i pár libůstek, které budou docela výzva. Mám zatím 43 vzorů. Nu, takže to vypadá, že pro rok 2021 máme o program vystaráno.

To jsou první dvě vlaštovky, které jsem už vypustila do světa. Vzor listu a zdobení lžičky. Možná, že to nejsou ty nejhezčí vlaštovky na YouTube, ale jak psali v knize: Přestože to nebude dokonalé, i tak je to kreativní.

Nechte se okouzlit a sledujte kanál Kousek Tebe.

Těším se

Tereza

P.S.: Všechny vzory budu používat ke zdobení lžiček. Ty si teď nově můžete zakoupit nejen na trzích, ale i na eshopu v kategorii Lžičky

Článek z našeho blogu
Ukaž, co děláš!

Tak jo, ukážu... Díky knihám Jak na sítě a Ukaž, co děláš! jsem se rozhodla, to svoje malé podnikání zase někam posunout. Zkusit ......