originální autorské šperky
0
Menu
×
Co hledáte?

Darujeme české Vánoce

….krásná myšlenka, no ne? Nakoupit si od českého řemeslníka, tvůrce, výrobce, nadšence, od šikovných českých rukou a srdce, které tvoří s láskou a hrdostí k řemeslu.

Já jsem totiž už nakoupila (a ještě asi dost nakoupím), tak teď bych ještě potřebovala abyste nakoupili i Vy ode mě 🙂

To je ostatně asi ta nejtěžší věc na všem, svůj cílový produkt dokázat prodat. Já se s tím trošku peru. S tím online světem, online prodejem, online propagací, facebook, instagram, hashtagy, psaním blogu…(Ježíšek snad nadělí knihu jak na to a půjde to líp v tom virtuálnu)

Miluju prodávání na trzích, jarmarcích, slavnostech, prostě napřímo…. Usmát se na zákazníka, mile popovídat, slyšet ústní pochvalu “jak to mám krásné”, vidět rozzářené oči majitelky čerstvě zakoupeného šperku.

…..uff, tak moc mi to chybí 🙁

ALE!…. možná už brzy jedny z posledních trhů budou! Vánoční trhy v Liberci se snad povede zorganizovat alespoň v nějaké podobě. Jsem za to moc ráda, že ta jiskřička naděje tu pořád je, že se ještě letos uvidíme, popovídáme, usmějeme se, byť přes roušku, ale ten pohled a radost v očích naštěstí nic skrýt nemůže.

Takže držte palce (já je držím už měsíc) a mezitím vybírejte a nakupujte z nabídky na eshopu https://www.kousektebe.cz/p/4818-ohnostroj-s-cervenou/

A další šikovné tvůrce hledejte na http://www.darujemeceskevanoce.cz a nyní i nově portál Libereckého kraje http://www.lksobe.cz pro nositele značky Regionální produkt Jizerské hory, k nímž se již několik let hrdě hlásím.

Mějte se krásně

Tereza

Článek z našeho blogu
Ukaž, co děláš!

Tak jo, ukážu... Díky knihám Jak na sítě a Ukaž, co děláš! jsem se rozhodla, to svoje malé podnikání zase někam posunout. Zkusit ......